Implantológia

Mi az a fogászati implantátum?

A fogászati implantátum egy olyan mesterséges foggyökér,
melyre felhelyezik az elvesztett fogat pótló koronát.

Miből áll egy implantátum?


Az implantátum-rendszer két részből áll:


• magából az implantátumból, melynek mérete megközelítőleg egyezik a természetes foggyökér méretével.
• a protetikai felépítményből, azaz egy olyan titánium-alkatrészből, amely a lecsiszolt fogcsonknak felel meg. Erre rögzítik a koronát.

Gyakran történik meg az implantátum kilökődése?

A fogászati implantátum olyan biokompatibilis anyagból készül, melyet az emberi test tökéletesen befogad: legtöbbször titániumból. Minden kutatás azt bizonyítja, hogy ez a legalkalmasabb anyag, mely egyesíti magában a rezisztenciát és a toleranciát.

Amennyiben a páciens betartja orvosa utasításait, a sikerességi arány magasabb, mint 95%.

A részleges vagy teljes protézishez, illetve a hídhoz képest minden szempontból jobb megoldást kínál a fogbeültetés, azaz az implantálás.
Implantátummal lehetővé válik egyetlen foghiány helyreállítása a szomszédos fogak csonkítása nélkül, illetve a természetes őrlőfogak hiánya esetén rögzített híd elkészíthető implantátumok használatával. Mindezt úgy, hogy elkerüljük a kényelmetlen és kevésbé esztétikus kivehető műfogsor használatát.

Ha már egyáltalán nincs fog, az implantátumok – melyek mesterséges titánium gyökerek – biztosítani tudják a műfogsor tökéletes stabilitását, ezáltal a normális rágást.

Biotech – Európai minőség, francia esztétikum

Biotech Dental Groupe

Az 1987-ben alapított Biotech International az ortopédsebészet és a szájsebészet francia szakértője. Minden egyes Biotech-termék sebészek, protetikai laboratóriumok, biokompatibilitási és ipari szakértők, illetve a cég saját kutató-fejlesztő központjának szoros együttműködéséből születik meg. A Biotech ISO 9001:2000 és NF EN ISO 13485:2004 tanúsítvánnyal rendelkezik, valamennyi terméke CE jelzésű, azaz megfelel az európai szabványoknak a gyártás, a nyomon követhetőség, a biztonság, a címkézés és a csomagolás tekintetében.

A biotech International Világszerte jelen van termékeivel, melyek ötvözik az európai minőséget és a francia esztétikumot.

A Biotech hármas célkitűzésével különleges helyet foglal el a fogászati implnatátumok piacán:


  • állandó megújulás – a meglévő termékek szüntelen fejlesztése a legújabb kutatási eredmények birtokában

  • szoros együttműködés a fogorvosokkal és a páciensekkel

  • tökéletes minőség a teljes élet jegyében

Mert a franciák tudják...

A franciák tudják, hogyan élvezzék a mindennapok gyönyöreit, és ez alól a gasztronómia sem kivétel. Egy párizsi kávézó teraszán üldögélve, a frissen sült, illatos croissant-ba harapva senkinek sem a fogai jutnak eszébe. Ahhoz, hogy Ön is teljes életet élhessen, és ne kelljen lemondania a mindennapok élvezeteiről, érdemes a franciákra hallgatnia. Annál is inkább, mert a minőség ezúttal francia kifinomultsággal és esztétikummal párosul.

Ha meghozta az életre szóló döntést, és a Biotech termékeit választja, kérjük, konzultáljon fogorvosával, aki felméri az Ön állapotát, és minden felmerülő kérdésre teljes körű tájékoztatást ad.


Köszönjük megtisztelő bizalmát!